REGULAMENT/COMENZI LIDER!

In jos

REGULAMENT/COMENZI LIDER!

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Sept 01, 2016 6:06 pm

1. Durata, Activitatea si Comportamentul Liderului

1.1. Durata minima in functia de LIDER trebuie sa fie de cel putin 4 saptamani (30 zile), altfel se va acorda o pedeapsa de 100 Faction Punish. Aceasta pedeapsa se acorda atunci cand liderul renunta sau este inlaturat din functie inainte de 30 zile.
1.2. La 3 avertismente primite la functia de LIDER veti fi inlaturat cu / fara Faction Punish daca indepliniti durata minima stabilita mai sus.
-- un avertisment verbal reprezinta jumatate (50% | 0,5) dintr-un Leader Warn).
1.3. Renuntarea la functia de LIDER si propunerea unor noi candidati se va face printr-un post in topicul din sectiunea liderilor cu cel putin 2 zile pentru a avea suficient timp sa gasim un nou lider.
-- abuzul de functie pana la alegerea noului lider va fi sanctionat cu Faction Punish 35 indiferent de durata voastra ca lider.
1.4. Functia de lider necesita timp, seriozitate si un comportament exemplar. In caz ca va abateti de la aceasta regula veti fi sanctionati in functie de gravitatea faptei.

**O persoana care a detinut functia de lider cel putin 4 saptamani (30 zile si renunta la ea sau ii este scoasa va trebui sa astepte inca 4 saptamani (30 zile) din momentul renuntarii / scoaterii pentru a primi o sansa la o astfel de functie.
**Daca vi s-a acordat o sansa la aceasta functie, incercati sa nu o irositi ba din potriva, incercati sa profitati de faptul ca o aveti. Cei care au fost seriosi, capabili, disciplinati, vor mai avea sanse pe viitor la asemenea functii.
(!) Nu toata lumea este facut pentru o asemenea functie! (!)

Comenzi:/INVITE /UNINVITE SI MAI MULTE LE TESTAI IN JOC!

Admin
Admin

Mesaje : 24
Data de înscriere : 01/09/2016

Vezi profilul utilizatorului http://www-network-rpg-ro.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum